Ajankohtaista

Etsimme menestyvään tiimiin toiminnanohjausjärjestelmien -ja toimitusketjujen osajaa rakentamaan sisäilmaston- ja rakennusten energiaoptimointiin erikoistunutta teknologiayhtiötä!

Tule menestyvään joukkoomme töihin!

Fidelix on nopeasti kasvava rakennusautomaatiojärjestelmiä -ja palveluja kehittävä yritys. Fidelix-konsernin liikevaihto on 25 M€ ja henkilökunnan määrä on 170. Vuosien varrella olemme kasvaneet edistyksellisten innovaatioidemme ansiosta yhdeksi alan suurimmista toimijoista Suomessa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän alan nopeimmin kasvavassa suomalaisessa yrityksessä. Fidelix pääkonttori sekä tuotekehitys- ja tuotantoyksiköt sijaitsevat Vantaalla. Suomen lisäksi meillä on tällä hetkellä toimintaa Ruotsissa.

Haemme nyt toiminnanohjausjärjestelmien- ja toimitusketjujen ammattilaista Vantaalle. Toimit ERP -hankkeen projektipäällikkönä ja kehität yrityksen toimitusketjua aina analysoinnista toimenpiteisiin saakka. Sinä olet tulevien ERP -prosessien ja järjestelmän omistaja.

Tehtävässä menestymiseen vaaditaan kokemusta liiketoiminnan prosesseista ja etunasi on, jos sinulla on kokemusta tuotannollisesta projektiliiketoiminnasta. Sinulla on kiinnostusta tietotekniikkaan ja ymmärrys, kuinka eri liiketoiminta-alueet yhdistyvät ja toimivat käytännössä.

Olet osallistunut vähintään yhteen vaativaan ERP -käyttöönottoon pääroolissa. Sinulla on kokemusta toimitusketjun kehittämisestä sekä suunnittelemisesta. Voit olla esimerkiksi kokenut Business Controller, ja osaat yhdistää sujuvasti taloushallinnon tekniikkaan. Koulutukseltasi voit olla DI tai KTM. Työkokemusta sinulla on 3-5 vuotta.

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja ongelmanratkaisukykyä sekä tekijäasennetta. Osaat muuttaa ja kommunikoida monimutkaiset asiat helposti ymmärrettävään muotoon.

Lähetä suomenkielinen CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 30.11. mennessä sähköpostilla osoitteeseen tanja.peltoniemi@fidelix.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Tero Kosunen arkisin klo 13-16, puhelin 050 444 1200.

 

Fidelix tarjoaa näköalapaikan kehittyä talotekniikan asiantuntijaksi!

Tule mukaan menestyvään tiimiin!

Meillä on auki jatkuva haku uusille rakennusautomaatioprojektinhoitajille, olet sitten vanha konkari tai vastavalmistunut tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän alan nopeimmin kasvavassa suomalaisessa yrityksessä. Voit työllistyä usealle eri paikkakunnalle, sillä haemme osaajia pääkaupunkiseudulle, Turkuun, Vaasaan, Tampereelle ja Kuopioon.

Nyt haemme kahta (2) projektinhoitajaa tai projektipäällikköä / huoltoinsinööriä Tampereelle, Vantaalle sekä Mikkeliin.

Hae meille töihin. Lisätietoja löydät rekrytointisivuiltamme:

Rekrytointi

Tero Kosunen Fidelixin toimitusjohtajaksi

LEHDISTÖTIEDOTE                                                                       Julkaisuvapaa

15.8.2017

Fidelix tavoittelee Pohjoismaiden rakennusautomaatiotoimittajien markkinajohtajuutta palkkaamalla Tero Kosusen toimitusjohtajaksi

Fidelix on rakennusautomaation markkinajohtaja Suomessa ja merkittävä teknologiatoimittaja Ruotsissa. Fidelixin menestys nojaa vahvaan suomalaiseen tuotekehitykseen ja asiakkaan tarpeiden syvään ymmärtämiseen. Fidelix -ratkaisujen avulla hallitaan kiinteistöjen talotekniikkaa optimaalisesti, mikä näkyy loppukäyttäjille parantuneena energiatehokkuutena ja parempana sisäilman laatuna.

Fidelix on kasvanut erittäin voimakkaasti perustamisestaan vuodesta 2002 lähtien ja työllistää nyt yli 170 rakennusautomaation ammattilaista. ”Kasvun varmistaminen sekä Pohjoismaisessa rakennusautomaatiourakoinnissa että huolto- ja palveluliiketoiminnassa vaatii molempien liiketoiminta-alueiden fokusoitua kehittämistä – siksi uuden toimitusjohtajan palkkaaminen tuli ajankohtaiseksi”, sanoo Fidelixin hallituksen puheenjohtaja Timo Piekkari.

Nykyinen toimitusjohtaja Jussi Rantanen jatkaa yhtiön palveluksessa tulosvastuullisena varatoimitusjohtajana. ”Fidelixin suurimman liiketoiminnan, rakennusautomaatiourakoinnin, erittäin vahva kasvu ja operatiivinen kehitys vaativat Jussin täyden panoksen, jonka uuden toimitusjohtajan palkkaaminen mahdollistaa”, Timo Piekkari jatkaa.

“Fidelixillä on poikkeukselliset kasvumahdollisuudet sekä maantieteellisesti Pohjoismaissa, että palveluliiketoiminnassa rakennusautomaation rinnalla ja kyvykkyydet myös realisoida ne”, Tero Kosunen toteaa ja jatkaa: ”Olen todella vaikuttunut siitä mitä Fidelix-tiimi on saanut aikaiseksi ja olen etuoikeutettu saadessani liittyä joukkoon.” Tero Kosusella on pitkä kokemus useista johtotehtävistä Danfossissa ja Enfossa. Hän omaa myös vahvan ymmärryksen talotekniikkaan liittyvistä liiketoiminnoista ja tietotekniikkapalveluista.

Lisätietoja:

Tero Kosunen, toimitusjohtaja, Fidelix, tero.kosunen@fidelix.fi, GSM 050 444 1200

Timo Piekkari, hallituksen puheenjohtaja, Fidelix, GSM 050 4610 416

Jussi Rantanen, varatoimitusjohtaja, Fidelix, jussi.rantanen@fidelix.fi, GSM 0400 787 842

Fidelix Oy perustettiin vuonna 2002 kehittämään ja urakoimaan älykkäitä ja luotettavia rakennusautomaatiojärjestelmiä. Vuosien varrella olemme kasvaneet edistyksellisten innovaatioidemme ansiosta Suomen markkinajohtajaksi. Fidelix Oy:n pääkonttori sekä tuotekehitys- ja tuotantoyksiköt sijaitsevat Vantaalla. Suomessa meillä on 12 aluekonttoria ja 40 jälleenmyyjää. Ruotsissa Fidelixillä on paikallinen tytäryhtiö.

Press Release                                                           

15.8.2017

Fidelix pursues Nordic building automation market leadership by hiring Tero Kosunen as CEO

Fidelix is the market leader in building automation in Finland and notable technology provider in Sweden. Fidelix’ success is based on strong Finnish R&D and deep understanding of customer needs. With Fidelix solutions building technology is managed optimally which results in better energy efficiency and enhanced indoor climate for end users.

Fidelix has grown rapidly since establishment in 2002, and employs now over 170 building automation professionals. “Securing growth in both Nordic building automation contracting and maintenance and service business requires focused development of both business lines, thus hiring new CEO became timely”, says Timo Piekkari, Chairman of the Board of Fidelix.

Current CEO Jussi Rantanen continues with the company as Deputy CEO. “Rapid growth and operational development of Fidelix’s largest business area, building automation contracting, requires Jussi’s full focus, which is enabled by the hire of a new CEO”, Timo Piekkari continues.

“Fidelix has exceptional growth possibilities both geographically in the Nordics and in service business and also capabilities to realize them” Tero Kosunen comments and continues: ”I am truly impressed of what Fidelix team has achieved and feel privileged joining the team.” Tero Kosunen has long history in several management positions in Danfoss and Enfo. He has good knowledge of both building technology and IT related businesses.

For further information, please contact:

Tero Kosunen, CEO, Fidelix Oy, tero.kosunen@fidelix.fi, GSM +358 50 444 1200

Timo Piekkari, Chairman of the Board, Fidelix Holding, GSM +358 50 4610 416

Jussi Rantanen, Deputy CEO, Fidelix Oy, jussi.rantanen@fidelix.fi, GSM +358 400 787 842

 

Fidelix Oy was founded in 2002 to develop and contract intelligent and reliable building automation systems. Our advanced innovations have enabled us to grow to become the market leader in Finland. Fidelix Oy headquarters and R&D and production units are located in Vantaa, Finland. In Finland we have 12 regional offices and 40 retailers. In Sweden Fidelix has a local subsidiary.

Tule menestyvään joukkoomme töihin Turkuun!

Fidelix on nopeasti kasvava rakennusautomaatio- ja hyvinvointiteknologiajärjestelmiä kehittävä, urakoiva ja ylläpitävä yritys. Fidelix-konsernin liikevaihto on 24 M€ ja henkilökunnan määrä 160.

Haemme rakennusautomaation projektipäällikköä tai projektihoitajaa Turkuun. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän alan nopeimmin kasvavassa suomalaisessa yrityksessä. Työ on rakennusautomaatioprojektien toimitusten teknistä ja taloudellista hoitamista sekä ylläpitohuoltoon liittyviä tehtäviä. Annamme työtehtäviin perehdytyksen.

Soveltuva koulutustausta tähän tehtävään on esim. automaatio-, LVIS- ja It-alan insinöörikoulutus tai muuten hankittu vastaava pätevyys. Voit olla myös 3.-4 vuosikurssin opiskelija edellä mainituissa oppilaitoksissa. Tärkeää on kyky oppia, ja viihtyä niin työhaalareissa kuin tietokoneenkin ääressä.

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja ongelmanratkaisukykyä. Arvostamme myös myyntihenkisyyttä, soveltuvuutta tiimityöskentelyyn ja kykyä tulla toimeen asiakkaiden sekä muiden toimijoiden kanssa.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 15.8.2017 mennessä sähköpostilla osoitteeseen tanja.peltoniemi@fidelix.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Ilkka Vähämöttönen arkisin klo 13-15, puhelin 040 7456 777.

Tule menestyvään joukkoomme töihin Kuopioon!

Tule menestyvään joukkoomme töihin!

Fidelix on nopeasti kasvava rakennusautomaatio- ja hyvinvointiteknologiajärjestelmiä kehittävä, urakoiva ja ylläpitävä yritys. Fidelix-konsernin liikevaihto on 24 M€ ja henkilökunnan määrä 160.

Haemme rakennusautomaation projektinhoitajaa Kuopioon. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän alan nopeimmin kasvavassa suomalaisessa yrityksessä. Työ on rakennusautomaatioprojektien toimitusten teknistä ja taloudellista hoitamista sekä ylläpitohuoltoon liittyviä tehtäviä Pohjois-Savon alueella. Annamme työtehtäviin perehdytyksen.

Soveltuva koulutustausta tähän tehtävään on esim. automaatio-, LVIS- ja It-alan insinöörikoulutus tai muuten hankittu vastaava pätevyys. Voit olla myös 3.-4 vuosikurssin opiskelija edellä mainituissa oppilaitoksissa. Tärkeää on kyky oppia, ja viihtyä niin työhaalareissa kuin tietokoneenkin ääressä.

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja ongelmanratkaisukykyä. Arvostamme myös myyntihenkisyyttä, soveltuvuutta tiimityöskentelyyn ja kykyä tulla toimeen asiakkaiden sekä muiden toimijoiden kanssa.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 31.8.2017 mennessä sähköpostilla osoitteeseen tanja.peltoniemi@fidelix.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Heikki Kauppinen arkisin klo 13-15, puhelin 040 0578739

Projektchef till Vasa!

Vi söker dig som vill jobba som PROJEKTCHEF för vår projektavdelning i Vasa.
Vi är branschens intressantaste och snabbast växande företag. I år har vi förnyat vår teknologi vilket ger oss goda möjlighet till fortsatt tillväxt.
För att lyckas i uppgiften är det bra om du:
– är intresserad eller har erfarenhet av fastighetsautomation
– kan leda ett team på 4-5 projektledare och installatörer
– ha erfarenhet av programmering och automation sprocesser
– är resultatinriktad och tycker om att ta ansvar Erfarenhet från fastighetsautomationsprojekt ses som en stor merit.
Skicka in din arbetsansökan till jonas.wikstrom@fidelix.fi senast 30.08.2017. Regionchef Jonas Wikström 0400-958660 ger mer information vid behov.
Fastighetsautomationen är en framtidsbransch – det är vi som gör Finlands fastigheter energieffektiva!

Fidelix Oy on menestyjäyritys

 

Fidelix Oy on taloudellisen suorituskykynsä perusteella luokiteltu menestyjäyritykseksi. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.

Tunnuslukuvertailujen perusteella Fidelix Oy on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten, että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon.

Menestyjä 2017 -luokitukset perustuvat tilikausiin, jotka ovat päättyneet 2016/06–2017/05.

Menestyjä-yritys on suomalaisen kilpailukyvyn ja kehityksen tukipilari. Menestys rakentuu useista eri osa-alueista, kuten osaavasta yritysjohdosta, omistautuneesta henkilökunnasta, tehokkaista prosesseista sekä asiakkaan ymmärtämisestä. Menestyjäyritys kuuluu arvostettuun joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Yhteistä kaikille Menestyjille on näkemys, rohkeus ja tahto tehdä liiketoimintaa paremmin kuin muut. (Lähde:Kauppalehti Oy:n tutkimus- ja analyysiyksikkö Balance Consulting)

Fidelixin ala-asemat hyväksytty viralliselle BTL-listalle!

BACnet on tietoliikenneprotokolla, joka on kehitetty vastaamaan erityisesti talotekniikan tarpeisiin. BACnetin yksi perusajatus on, että se ei ole riippuvainen mistään tietystä laite- tai ohjelmistoalustasta. Protokolla on yhteensopiva Fidelixin nykyisiin ala-asemiin sekä tulossa olevaan FX-3000-ala-asemaan.

Monet eri toimittajien järjestelmät toimivat rinnakkain, esim. talotekniikka, valaistus, paloilmoitus, video- ja kulunvalvonta ja työajanseuranta. Voidaan sanoa, että BACnet toimii yhteisenä ”kielenä” laitevalmistajien, laitteiden ja järjestelmien sekä valvomoiden välillä.

Viime vuoden loppuun mennessä 328 valmistajaa oli rekisteröinyt BACnet Vendor ID:n. Jokaisella laitteella tulee olla luettava valmistajatunnus. BACnet-laite on tulevaisuuden ratkaisujen kanssa yhteensopiva. Tämä on yksi lisäsyy, miksi BACnet on tällä hetkellä voimakkaimmin kasvava protokolla. BACnettia käytetään erityisesti Euroopan maissa sekä Ruotsissa ja Norjassa.

Tule menestyvään joukkoomme töihin!

Haemme rakennusautomaation projektipäällikköä tai projektihoitajaa Lappeenrantaan!

Fidelix on nopeasti kasvava rakennusautomaatio- ja hyvinvointiteknologiajärjestelmiä kehittävä, urakoiva ja ylläpitävä yritys. Fidelix-konsernin liikevaihto on 20 M€ ja henkilökunnan määrä 150.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän alan nopeimmin kasvavassa suomalaisessa yrityksessä. Työ on rakennusautomaatioprojektien toimitusten teknistä ja taloudellista hoitamista sekä ylläpitohuoltoon liittyviä tehtäviä Lappeenrantaan. Annamme työtehtäviin perehdytyksen.

Soveltuva koulutustausta tähän tehtävään on esim. automaatio-, LVIS- ja It-alan insinöörikoulutus tai muuten hankittu vastaava pätevyyttä. Tärkeää on viihtyä niin työhaalareissa kuin tietokoneenkin ääressä.

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja ongelmanratkaisukykyä. Arvostamme myös myyntihenkisyyttä, soveltuvuutta tiimityöskentelyyn ja kykyä tulla toimeen asiakkaiden sekä muiden toimijoiden kanssa.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 12.5.2017 mennessä sähköpostilla osoitteeseen tanja.peltoniemi@fidelix.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Ari Vänttinen arkisin klo 13-15, puhelin 040 536 3945.