Miellyttävämpää asumista, energiatehokkuutta ja turvaa

Helpoin käyttöliittymä kotiisi.

Fidelix kotiautomaatio tuo kodin eri talotekniikan järjestelmät yhden selkeän käyttöliittymän taakse. Ohjaat ja seuraat talotekniikkaa helposti kosketusnäytöltä.

Talotekniikka on olennainen osa nykyaikaista asuntorakentamista. Erilaisia asuinolosuhteita sääteleviä, ohjaavia ja valvovia järjestelmiä on useita. Järjestelmien ohjaamiseen on usein monta eri käyttöliittymää. Samoin kulutustietojen seuraaminen tapahtuu järjestelmäkohtaisesti.

Tämä johtaa siihen, että järjestelmien tasapainoinen säätäminen muodostuu aikaavieväksi, eikä selkeää kokonaiskuvaa ole helposti saatavilla. Lisätäkö ilmanvaihtoa vai jäähdytystä? Mikä vaikutus sillä on energiankulutukseen?

Fidelix kodinohjausjärjestelmän idea on yksinkertainen: se antaa kodillesi yhden, helpon käyttöliittymän. Voit ohjata selkeän kosketusnäytön avulla kaikkea kotisi talotekniikkaa, ja saat reaaliaikaista informaatiota mm. energian-, veden- ja sähkönkulutuksesta.

Kodillesi räätälöity kotiautomaatio lisää asumismukavuutta, energiatehokkuutta ja turvallisuutta. Samalla se tekee elämisestä ja asumisesta…yksinkertaisesti helpompaa..

Fidelix kotiautomaatio

Fiksu koti ajattelee puolestasi.

=

Päivittäiset asumisolosuhteet helposti hallittavissa automaattisella tilaohjauksella.

=

Nivoo yhteen eri talotekniikan järjestelmät ja tuo niiden hallinnan yhteen kosketusnäyttöön.

=

Turvallisuus lisääntyy seurannan, vikailmoitusten ja etävalvonnan avulla. Näin vika- ja vaaratilanteisiin voidaan reagoida nopeasti ja ehkäistä vahinkoja.

=

Olosuhteiden säätö täysin muokattavissa yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

=

Antaa tietoa kodin energia- tehokkuudesta reaaliajassa ja auttaa vähentämään energian-, veden- ja sähkönkulutusta sekä saavuttamaan säästöjä kodin käyttökuluissa.

Tuo turvallisuutta ja mielenrauhaa.

Kotiautomaatiojärjestelmään voidaan integroida monia asukkaiden turvallisuutta parantavia toimintoja. Esimerkkeinä turva- toiminnoista ovat mm.

  • automaattinen veden katkaisu
  • kosteusvahti
  • virrankatkaisu ’poissa’-toiminnon yhteydessä tai palovaroittimen hälyttäessä

Kodillesi räätälöity käyttöliittymä

Kotiautomaatiojärjestelmässä talotekniikan perustoiminnot ovat helposti ohjattavissa esiohjelmoitujen tila-asetusten kautta. “Kotona”-, “poissa”-, “loma”- ja “juhlat“-tilat säätävät talotekniikan optimaaliseksi kulloisenkin käyttötarkoitusten mukaisesti. Tilaohjaukset voidaan tarvittaessa räätälöidä täysin asukkaan toiveiden mukaisesti. Järjestelmä voi myös kerätä automaattisesti esim. kulutus- ja sääolosuhdetietoja.

Fidelix EasyLiving

Älykäs huoneisto­automaatio tekee kotiintulosta luksusta

Asumismukavuuteen panostaminen kannatti Tampereen uudessa tornitalossa, sillä asunnot ovat menneet kaupaksi poikkeuksellisen nopeasti.

SKANSKA LUMINARY