Pilvivalvomo tuo varmuutta ja mielenrauhaa

Turvallista pilviteknologiaa rakennusautomaation hallintaan

Kiinteän valvomo-PC:n kautta hoidettu paikallisvalvomo on pitkään ollut rakennusautomaation perusyksikkö. Moderni pilviteknologia, jossa ohjelmistot sijaitsevat etäpalvelimella, tarjoaa kiinnostavan vaihtoehdon fyysiselle paikallisvalvomolle. Pilviteknologian avulla voidaan monia asioita toteuttaa huomattavasti luotettavammin ja tehokkaammin.

Milloin kannattaa päivittää pilveen?

Paikallisvalvomon elinkaari on sidottu tietokoneen komponenttien käyttöikään. Kun valvomo-PC:n uusiminen alkaa tulla ajankohtaiseksi, on hyvä hetki punnita vaihtoehtoja. Useimmiten Pilvivalvomoon siirtyminen on puhdas järkivalinta. Pilvivalvomon käyttöönotto on ajankohtaista myös silloin, kun tulee tarve hallita useampia kiinteistöjä tai käyttäjäryhmiä.

Pilviteknologia tarkoittaa, että data ja ohjelmistot sijaitsevat yhdellä tai useammalla varmennetulla etäpalvelimella. Käyttäjän ei tarvitse erikseen investoida laitteisiin: ohjelmistoja käytetään internetin yli tavallisella nettiselaimella.

Pilvivalvomon käyttöönotto ei suinkaan ole ns. lopullinen valinta. Mikäli asiakas haluaa palata takaisin paikallisvalvomon käyttäjäksi, on se täysin mahdollista. Kokemuksemme perusteella se on kuitenkin erittäin harvinaista.

“Milloin viimeksi varmuuskopioit kiinteistösi kriittisen RAU-datan?”

Olisiko Pilvivalvomo hyödyllinen ratkaisu meille?
Anna asiantuntijoidemme ottaa selvää!

Jokainen kohde on yksilöllinen. Kokeneet ammattilaisemme pystyvät nopeasti kartoittamaan Pilvivalvomon soveltuvuuden kohteeseenne sekä Pilvivalvomolla saavutettavissa olevat hyödyt.

Soita tai lähetä sähköpostia – saat luotettavan arvion siitä,
onko Pilvivalvomoon siirtyminen fiksu ratkaisu!

Puh. 09 250 1303
[email protected]