Tule menestyvään joukkoomme töihin!

Fidelix on nopeasti kasvava rakennusautomaatiojärjestelmiä -ja palveluja kehittävä yritys. Fidelix-konsernin liikevaihto on 25 M€ ja henkilökunnan määrä on 170. Vuosien varrella olemme kasvaneet edistyksellisten innovaatioidemme ansiosta yhdeksi alan suurimmista toimijoista Suomessa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän alan nopeimmin kasvavassa suomalaisessa yrityksessä. Fidelix pääkonttori sekä tuotekehitys- ja tuotantoyksiköt sijaitsevat Vantaalla. Suomen lisäksi meillä on tällä hetkellä toimintaa Ruotsissa.

Haemme nyt innokkaita ohjelmistokehittäjiä. Toimit osana projekti -ja tuotekehitystiimiä. Työpisteesi voi sijaita Oulussa tai Vantaalla, etätyökin onnistuu. Tiimimme on kehitysvaiheessa ja työtehtävät mukautuvat ja monipuolistuvat tiimin kasvaessa. Tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja ja ongelmanratkaisukykyä. Olet joustava ja sinulla on hyvät stressinhallintakyvyt. Osaat kommunikoida monimutkaiset asiat helposti ymmärrettävään muotoon.

Voit olla vastavalmistunut tulevaisuuden tekijä, kenellä on vahva halu olla kehittämässä talotekniikan uusia ratkaisuja. Olet ehkä läpivienyt muutamia tuotekehityksen projekteja. Voit olla myös muiden teknologioiden parissa työskennellyt konkari, joka etsii uutta suuntaa tulevaisuuteen. Tärkeää on vahva palo kehittyä uusien ratkaisujen ohjelmistokehittäjäksi

Linux -osaaja

Tehtäviisi kuuluu osallistua Linux -ohjelmistojärjestelmien kehittämiseen sekä ylläpitoon. Toivomme, että osaat hyödyntää isoja tietomääriä ja kehittää SaaS -palveluja talotekniikan toimialoille.

WebVision -osaaja

Olet full-stack -ohjelmistokehittäjä. Osallistut nykypalvelumme sekä uusien palvelujen kehittämiseen. Tehtävässä menestymiseen tarvitaan kokemusta läpiviedyistä tuotekehityksen projekteista. Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy vielä Azure -osaamistakin.

Pääteknologioitamme ovat: OpenEmbedded, yocto, AngularJs, Bootsrap, React, Express, NodeJS, MongoDB, Spring,NET (ASP.NET MVC, ASP.NET WebApi, C#), DevOps, Visual Studio , Database solutions ja RESTful interface. Eduksi katsotaan myös ymmärrys Frontend- -teknologioista ja pilviteknologioista kuten HTML5-käyttöliittymät: Bootstrap, Font Awesome, css, LESS/SASS, JavaScript, React ja ES6.

Lähetä suomenkielinen CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 31.1.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen tanja.peltoniemi@www.fidelix.fi.
Lisätietoja tehtävästä antaa Welho Pekka Lantto arkisin klo 13-16, puhelin 044 558 9315.