Fideläisyys? Mitä se on?

Uskomme vahvasti rakennusten älyllistämiseen! Me olemme hyviä siinä mitä teemme. Meillä ei ole massiivista myyntikoneistoa tuotteitamme ja palveluitamme myymässä, vaan paljon on erinomaisten asiakaskokemustemme varassa. Hyvä sana kiirii, ja on palkitsevaa kuulla hyvää palautetta asiakkailtamme, kumppaneiltamme ja työkavereiltamme.
Fidelix on tiivis yhteisö, ja hyvä yhteishenki kannattelee meitä tiukoissakin paikoissa. Meillä on töissä vain hyviä tyyppejä – ja uusia mahtuu aina mukaan! Tutustu meihin ja ota selvää, olisiko sinusta fideläiseksi!

Tanja Peltoniemi / HR Manager

Täällä on kivaa töissä! Saat itse olla elämäsi ja työpäiväsi seppä. Fidelix on vapaampi organisaatio kuin mikään mihin olen aikaisemmin tutustunut.

Täällä on kivaa töissä! Saat itse olla elämäsi ja työpäiväsi seppä. Fidelix on vapaampi organisaatio kuin mikään mihin olen aikaisemmin tutustunut.”

Meillä saat pitkälti itse suunnitella ja ohjata omaa työtäsi. Vaihtelevuutta työhösi tuovat useammat samanaikaiset, eri vaiheissa etenevät projektit. Työmäärät ovat meillä siedettäviä, sillä luodessamme uutta, otamme sille sen vaatiman ajan. Emme myöskään hosu laadun kustannuksella.