Datapohjaista näkemystä kiinteistö­johtamiseen.

Fidelix Flow_how vastaa modernin kiinteistöomistamisen haasteisiin yhdistämällä älykkään rakennusautomaation ja koneoppimisen palvelemaan vastuullista ja kannattavaa kiinteistöomistamista. Koneoppimista hyödyntävä Fidelix Flow_how on helppokäyttöinen ohjelmisto, joka auttaa valjastamaan rakennusautomaation tuottaman valtavan tietomäärän omistajien ja ylläpitäjien päätösten tueksi – helposti ja havainnollisesti.

Sähkön kysyntäjousto – jatkuvaa korvausta valmiudesta säätää hetkellistä kulutustasi

Fidelix tarjoaa kokonaispalveluna ratkaisua sähkön kysyntäjoustoon aina asiakkaan automaatiolaitteistolta kaupankäyntiin Fingridin kanssa. Ratkaisu on liitettävissä Fidelix-automaation lisäksi useisiin eri valmistajien laitteistoihin.

Älykäs ratkaisu energiansäästöön ja hyvään sisäilmaan.

Kasvata kiinteistön arvoa ja optimoi käyttökustannukset: Fidelix EcoSmart on Fidelixin kehittämä keinoälyjärjestelmä, joka lisää käyttö- ja asumisviihtyvyyttä, tehostaa teknistä huoltoa, auttaa optimoimaan energiankulutuksen – ja maksaa itsensä takaisin yllättävän nopeasti.

Mittaa, ohjaa ja optimoi – ylivoimaisesti helppokäyttöisin IoT-ratkaisu.

Smart IoT on Fidelixin kehittämä kustannustehokas IoT-järjestelmä helppokäyttöiseen tietoverkon kautta tapahtuvaan laitehallintaan. Fidelix Smart IoT:n avulla laitteet kytkeytyvät automaattisesti Fidelixin pilvialustaan. Ratkaisulla voidaan ohjata käytännössä mitä tahansa väyläliitäntäisiä laitteita.

Helpoin käyttöliittymä kotiisi.

Fidelix kotiautomaatio tuo kodin eri talotekniikan järjestelmät yhden selkeän käyttöliittymän taakse. Ohjaat ja seuraat talotekniikkaa helposti kosketusnäytöltä. Kodillesi räätälöity kotiautomaatio lisää asumismukavuutta, energiatehokkuutta ja turvallisuutta.

Turvallista pilviteknologiaa rakennusautomaation hallintaan.

Kiinteän valvomo-PC:n kautta hoidettu paikallisvalvomo on pitkään ollut rakennusautomaation perusyksikkö. Moderni pilviteknologia, jossa ohjelmistot sijaitsevat etäpalvelimella, tarjoaa kiinnostavan vaihtoehdon fyysiselle paikallisvalvomolle. Pilviteknologian avulla voidaan monia asioita toteuttaa huomattavasti luotettavammin ja tehokkaammin.

Reilua ja reaaliaikaista vedenmittausta.

Huoneistokohtainen vedenmittaus on helposti liitettävissä Fidelix-kiinteistöautomaatiojärjestelmään. Se on reilu ja oikeudenmukainen tapa kiinteistön vedenkulutuksen seurantaan ja kustannusten jakoon.

Tehokas ja skaalautuva työkalu talotekniikan täydelliseen hallintaan.

Luotettava ja toimintavarma Fidelix-rakennusautomaatiojärjestelmä takaa kaikenlaisille ja -kokoisille rakennuksille pitkän elinkaaren. Palvelukonseptimme perustuu yhteen mahdollisimman tehokkaasti hallittavaan kokonaisuuteen.

Ennakoi tulevaa ja minimoi talotekniikan riskit.

Jätä huolet Fidelix Huollolle: Fidelix on kehittänyt ja valmistanut talotekniikan laitteita ja järjestelmiä Suomessa jo vuodesta 2002. Olemme vuosien saatossa oppineet paljon talotekniikasta ja sen käyttäytymisestä Suomen olosuhteissa. Tätä tietämystä hyödyntää Fidelix Huolto.