Automaatioasentaja

VANTAA

Kiinnostaisiko sinua tehdä töitä uusimman ja kehittyneimmän kotimaisen rakennus­automaation parissa? Työssä, jossa saat itse pitkälti määrittää omat aikataulusi. Talotekniikka kehittyy harppauksin ja meillä tulet kehittymään monialaosaajana alan uusimman tietotaidon äärellä. Yhteisössä, jossa avoimuus, vapaus, luottamus ja työkaverin tuki ovat aina läsnä arjessa. Mitä tämä kaikki sitten tarkoittaa käytännössä?

Me olemme rakennusautomaation toteuttajina ensisijainen valinta kustannustehokkailla ja käyttäjäystävällisillä automaatio­ratkaisuillamme. Olemme alamme kärkikehittäjä, ja myymme itse tai jälleenmyyjiemme kautta omia rakennusautomaatio­järjestelmiämme ja -palveluitamme. Järjestelmämme ovat olleet käytössä lähes 20 vuotta, joten järjestelmämme -ja palvelumme ovat jo jonkin aikaa olleet kasvavaa toimintaamme ja tärkeä osa organisaatiomme jatkuvuuden kehittymiselle.

Työsi automaatioasentajana


Lyhyestä virsi kaunis: tulet tekemään meillä huoltotoimia järjestelmillemme. Tyypillisesti päiväsi alkavat toimistolta, jolloin tarkistat päivän kohteet ja mahdolliset kiireellisesti hoidettavat huoltotyöt. Huollot ovat normaalisti päivän aikana tehtäviä mutta meillä on myös pidempikestoisia saneerauskohteita, joita edistämme samanaikaisesti ennalta sovitun aikataulun mukaan. Olet itse vastuussa aikatauluistasi ja töiden sopimisesta sekä niiden hoitamisesta. Työpäiväsi eivät veny meillä iltaan, saati jokaista minuuttiasi valvota. Turhalle byrokratialle kun olemme allergisia.

Tulet alkuun saamaan meiltä kattavan perehdytyksen järjestelmiimme. Samalla pääset jo työkaverin matkaan kohteita huoltamaan. Löydät ratkaisut ongelmaan mutta ennen kaikkea osaat myös auttaa asiakasta. Se voi olla vinkkejä ja neuvoja tai vaikkapa tarjoamiasi lisäpalveluita. Nopeasti kokemuksesi karttuessa asiakkaistemme tulee myös sinun asiakkaita ja sinusta heidän luottohenkilö. Tämä on meidän yhteinen tavoitteemme.

Näin menestyt meillä


Soveltuva koulutustausta tähän tehtävään on esim. automaatio-, sähkö- tai IT-alan asentajan koulutus tai muuten hankittu vastaava pätevyys (teknikko/asentaja). Voit olla myös 3.-4 vuosikurssin opiskelija edellä mainituissa oppilaitoksissa. Sinulla voi olla jo kokemusta automaatio­järjestelmien ohjelmoinnista, mitä pääset meidän kanssamme vielä syventämään. Tietotekniset taidot ja halu oppia uutta tulevat siis tarpeeseen tässä alati kehittyvässä kentässä.

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja ongelman­ratkaisukykyä. Arvostamme myös myyntihenkisyyttä, soveltuvuutta tiimityöskentelyyn ja kykyä tulla toimeen asiakkaiden sekä muiden toimijoiden kanssa.

Työ vaatii sinulta ongelmanratkaisutaitoa. Osaat punnita vaihtoehtoja, etkä tyydy siihen helpoimpaan ratkaisuun, jos se ei ole asiakkaan edun mukaista. Taidat siis asiakaslähtöisen ajattelun, mikä näkyy sinun työssäsi haluna auttaa. Jos se vaatii hieman ekstra ohjausta tai neuvoja, ymmärrät, että juuri siten syntyy asiakkaalle lisäarvo osaamisestamme. Koska vastaat pitkälti itse oman työsi ohjauksesta, on tärkeää, että kommunikointi ja priorisointi on sinulle luontevaa. Eikä haittaa ole, jos laillamme tartut asioihin aina positiivisen kautta.

Tule työkaveriksemme!
Tässä kohtaa olisi hienoa kuulla sinusta. Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 13.6.2021 mennessä. Muista tallentaa hakemuksesi liitteet ja kertoa hakemuksessa myös palkkatoiveesi. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odottele viime hetkeen asti.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, voit olla tehtävään liittyen yhteydessä: Tero Wendelin p. 050 910 4443.

Fidelix Oy on johtava suomalainen rakennusautomaatio­järjestelmiä ja -palveluita tarjoava konserni. Vuonna 2002 perustettu Fidelix kehittää joustavia, tehokkaita ja käyttäjäystävällisiä rakennusautomaatio­ratkaisuja, jotka luovat miellyttävän sisäilmaston ja mahdollistavat energian älykkään käytön. Nopeasti kasvavan Fidelix-konsernin liikevaihto (2020) on 50 milj. euroa ja henkilökunnan määrä noin 360 henkilöä. Fidelix -järjestelmät ja palvelukonseptit perustuvat avoimeen teknologiaan ja modulaariseen järjestelmään. Asiantuntemuksemme ja kustannustehokkaat ratkaisumme tekevät Fidelixistä ensisijaisen valinnan rakennusautomaation toteuttajille.

JAA

Onko sinusta ainesta fideläiseksi?