Automaatioasentaja

KUOPIO

Kiinnostaisiko sinua tehdä töitä uusimman ja kehittyneimmän kotimaisen rakennus­automaation parissa? Työssä, jossa saat itse pitkälti määrittää omat aikataulusi. Talotekniikka kehittyy harppauksin ja meillä tulet kehittymään monialaosaajana alan uusimman tietotaidon äärellä. Yhteisössä, jossa avoimuus, vapaus, luottamus ja työkaverin tuki ovat aina läsnä arjessa. Mitä tämä kaikki sitten tarkoittaa käytännössä?

Me olemme rakennusautomaation toteuttajina ensisijainen valinta kustannustehokkailla ja käyttäjäystävällisillä automaatio­ratkaisuillamme. Olemme alamme kärkikehittäjä, ja myymme itse tai jälleenmyyjiemme kautta omia rakennusautomaatio­järjestelmiämme ja -palveluitamme. Järjestelmämme ovat olleet käytössä lähes 20 vuotta, joten järjestelmämme -ja palvelumme ovat jo jonkin aikaa olleet kasvavaa toimintaamme ja tärkeä osa organisaatiomme jatkuvuuden kehittymiselle.

Työsi sähkö- ja automaatioasentajana


Lyhyestä virsi kaunis: tulet tekemään meillä huoltotoimia järjestelmillemme. Tyypillisesti päiväsi alkavat toimistolta, jolloin tarkistat päivän kohteet ja mahdolliset kiireellisesti hoidettavat huoltotyöt. Huollot ovat normaalisti päivän aikana tehtäviä, mutta meillä on myös pidempikestoisia saneerauskohteita, joita edistämme samanaikaisesti ennalta sovitun aikataulun mukaan. Olet itse vastuussa aikatauluistasi ja töiden sopimisesta sekä niiden hoitamisesta. Työpäiväsi eivät veny meillä iltaan, eikä jokaista minuuttiasi valvota. Turhalle byrokratialle kun olemme allergisia.

Tulet alkuun saamaan meiltä kattavan perehdytyksen järjestelmiimme. Samalla pääset jo työkaverin matkaan kohteita huoltamaan. Löydät ratkaisut ongelmaan, mutta ennen kaikkea osaat myös auttaa asiakasta. Se voi olla vinkkejä ja neuvoja tai vaikkapa tarjoamiasi lisäpalveluita. Nopeasti kokemuksesi karttuessa asiakkaistemme tulee myös sinun asiakkaita ja sinusta heidän luottohenkilö. Tämä on meidän yhteinen tavoitteemme.

Mitä Fidelix lupaa sinulle?


  • Meillä vaikutat itse pitkälti oman työsi suunnitteluun ja aikatauluihin. Kiireelliset työt vaativat luonnollisesti priorisointia mutta yhtä kaikki työskentelymme on suunnitelmallista ja arkipäivisin tehtävää. Meillä myös työt joustavat – et vain sinä.
  • Meillä on asiakkaiden arvostama tuote, joka tukee alaa nopeampaa kasvuamme. Töitä siis riittää varmasti nyt ja jatkossa, kun järjestelmäkantamme yhä kasvaa. Talotekniikka kehittyy huimaa vauhtia, jolloin työmme luonne saattaa tulevaisuudessa olla yhä enemmän etäseurantaa ja raportointia. Varmaa on kuitenkin jo nyt, että kahta samanlaista päivää ei sinulla meillä ole.
  • Työsi tulee olemaan hyvin laaja-alaista. Järjestelmäämme integroidaan koko rakennustekniikka, joten osaamistasi kehität ja ylläpidät koko LVIS-puolesta. Tulet saamaan tarvittaessa koulutusta automaatiojärjestelmistä, ohjelmoinnista jne. sekä työskentelet alan parhaiden tuotteiden parissa.
  • Meillä tuotekehitys työskentelee kuuloetäisyydellä. Jos tuotteessamme on mielestäsi kehittämistä, tuotekehityksemme mielellään kuulee tämän paljon kertovan mielipiteesi. Toisin sanoen, halutessasi pääset vaikuttamaan myös itse järjestelmämme kehittämiseen. Olemmekin hanakoita ottamaan kaiken palautteen tuotekehityksen tueksi. Myös oman toimintamme kehittämisessä saat äänesi kuulumaan. Kokeilemme mielellämme kaikkea uutta.
  • Tässä työssä näet oman työsi tulokset – työhän on hyvin konkreettista. Myöskään kiitos asiakkaalta ei ole meille harvinainen. Enemmän niitä saamme kuin haukkuja. Uskallamme luvata, että verkostosi ja arvostuksesi alan osaajana kasvaa kanssamme.

Kasvavana ja kehittävänä talona me pystymme tarjoamaan sinulle monipuolisia ura- ja kehittymismahdollisuuksia. Tätä ruokkii myös avoin ja reilu yhteisömme. Haluatko astua mukaan matkaamme?

Näin menestyt meillä


Soveltuva koulutustausta tähän tehtävään on esim. automaatio-, sähkö- tai IT-alan asentajan koulutus tai muuten hankittu vastaava pätevyys (teknikko/asentaja). Voit olla myös 3.-4 vuosikurssin opiskelija edellä mainituissa oppilaitoksissa. Sinulla voi olla jo kokemusta automaatio­järjestelmien ohjelmoinnista, mitä pääset meidän kanssamme vielä syventämään. Tietotekniset taidot ja halu oppia uutta tulevat siis tarpeeseen tässä alati kehittyvässä kentässä.

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja ongelman­ratkaisukykyä. Arvostamme myös myyntihenkisyyttä, soveltuvuutta tiimityöskentelyyn ja kykyä tulla toimeen asiakkaiden sekä muiden toimijoiden kanssa.

Työ vaatii sinulta ongelmanratkaisutaitoa. Osaat punnita vaihtoehtoja, etkä tyydy siihen helpoimpaan ratkaisuun, jos se ei ole asiakkaan edun mukaista. Taidat siis asiakaslähtöisen ajattelun, mikä näkyy sinun työssäsi haluna auttaa. Jos se vaatii hieman ekstra ohjausta tai neuvoja, ymmärrät, että juuri siten syntyy asiakkaalle lisäarvo osaamisestamme. Koska vastaat pitkälti itse oman työsi ohjauksesta, on tärkeää, että kommunikointi ja priorisointi on sinulle luontevaa. Eikä haittaa ole, jos laillamme tartut asioihin aina positiivisen kautta.

Tule työkaveriksemme!
Tässä kohtaa olisi hienoa kuulla sinusta. Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 12.12.2021 mennessä. Muista tallentaa hakemuksesi liitteet. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odottele viime hetkeen asti.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, voit olla tehtävään liittyen yhteydessä aluepäällikkö Heikki Kauppiseen p. 0400 578 739.

Fidelix Oy on johtava suomalainen rakennusautomaatio­järjestelmiä ja -palveluita tarjoava konserni. Vuonna 2002 perustettu Fidelix kehittää joustavia, tehokkaita ja käyttäjä­ystävällisiä rakennusautomaatio­ratkaisuja, jotka luovat miellyttävän sisäilmaston ja mahdollistavat energian älykkään käytön. Nopeasti kasvavan Fidelix-konsernin liikevaihto (2020) on 50 milj. euroa ja henkilö­kunnan määrä noin 360 henkilöä. Fidelix -järjestelmät ja palvelukonseptit perustuvat avoimeen teknologiaan ja modulaariseen järjestelmään. Asiantuntemuksemme ja kustannustehokkaat ratkaisumme tekevät Fidelixistä ensisijaisen valinnan rakennusautomaation toteuttajille.

JAA

Onko sinusta ainesta fideläiseksi?