Rakennusautomaation projektipäällikkö

 

VANTAA

Kiinnostaisiko sinua tehdä töitä uusimman ja kehittyneimmän kotimaisen rakennusautomaation parissa? Työssä, jossa saat itse pitkälti määrittää omat aikataulusi. Talotekniikka kehittyy harppauksin ja meillä tulet kehittymään monialaosaajana alan uusimman tietotaidon äärellä. Yhteisössä, jossa avoimuus, vapaus, luottamus ja työkaverin tuki ovat aina läsnä arjessa. Mitä tämä kaikki sitten tarkoittaa käytännössä?

Me olemme rakennusautomaation toteuttajina ensisijainen valinta kustannustehokkailla ja käyttäjäystävällisillä automaatio­ratkaisuillamme. Olemme alamme kärkikehittäjä, ja myymme itse tai jälleenmyyjiemme kautta omia ja edustamiamme rakennusautomaatio­järjestelmiämme ja -palveluitamme. Järjestelmämme ovat olleet käytössä lähes 20 vuotta, joten järjestelmämme -ja palvelumme ovat jo jonkin aikaa olleet kasvavaa toimintaamme ja tärkeä osa organisaatiomme jatkuvuuden kehittymiselle.

Nyt haemme rakennusautomaation projektipäällikköä Vantaalle. Työssäsi johdat vastuullesi kuuluvien pääkaupunkiseudun rakennusautomaatioprojektien toteutusta, ja vastaat niiden tavoitteiden mukaisesta toteutumisesta. Projektipäällikkönä olet koko ajan tietoinen projektiesi tilanteesta, seuraavista toimenpiteistä ja niiden tärkeysjärjestyksestä.

Mitä Fidelix lupaa sinulle?


  • Meillä vaikutat itse pitkälti oman työsi suunnitteluun ja aikatauluihin. Kiireelliset työt vaativat luonnollisesti priorisointia mutta yhtä kaikki työskentelymme on suunnitelmallista ja arkipäivisin tehtävää. Meillä myös työt joustavat – et vain sinä.
  • Meillä on asiakkaiden arvostama tuote, joka tukee alaa nopeampaa kasvuamme. Töitä siis riittää varmasti nyt ja jatkossa, kun järjestelmäkantamme yhä kasvaa. Talotekniikka kehittyy huimaa vauhtia, jolloin työmme luonne saattaa tulevaisuudessa olla yhä enemmän etäseurantaa ja raportointia. Varmaa on kuitenkin jo nyt, että kahta samanlaista päivää ei sinulla meillä ole.
  • Työsi tulee olemaan hyvin laaja-alaista. Järjestelmäämme integroidaan koko rakennustekniikka, joten osaamistasi kehität ja ylläpidät koko LVIS-puolesta. Tulet saamaan myös syväosaamista automaatiojärjestelmien ohjelmoinnista ja työskentelet alan parhaiden tuotteiden parissa.
  • Meillä tuotekehitys työskentelee kuuloetäisyydellä. Jos tuotteessamme on mielestäsi kehittämistä, tuotekehityksemme mielellään kuulee tämän paljon kertovan mielipiteesi. Toisin sanoen, halutessasi pääset vaikuttamaan myös itse järjestelmämme kehittämiseen. Olemmekin hanakoita ottamaan kaiken palautteen tuotekehityksen tueksi. Myös oman toimintamme kehittämisessä saat äänesi kuulumaan. Kokeilemme mielellämme kaikkea uutta.
  • Tässä työssä näet oman työsi tulokset – työhän on hyvin konkreettista. Myöskään kiitos asiakkaalta ei ole meille harvinainen. Enemmän niitä saamme kuin haukkuja. Uskallamme luvata, että verkostosi ja arvostuksesi alan osaajana kasvaa kanssamme.

Kasvavana ja kehittävänä talona me pystymme tarjoamaan sinulle monipuolisia ura- ja kehittymismahdollisuuksia. Tätä ruokkii myös avoin ja reilu yhteisömme. Haluatko astua mukaan matkaamme?

Näin menestyt meillä


Tehtävässä menestymiseen tarvitaan muutamien vuosien työkokemuksen lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja ja ongelmanratkaisukykyä. Arvostamme myös myyntihenkisyyttä, paloa tiimityöskentelyyn ja kykyä tulla toimeen asiakkaiden sekä muiden toimijoiden kanssa. Soveltuva koulutustausta tähän tehtävään on esim. automaatio- tai LVIS- alan insinöörikoulutus tai muuten hankittu vastaava pätevyys. Oma auto on työssä välttämättömyys.

Tule työkaveriksemme!
Tässä kohtaa olisi hienoa kuulla sinusta. Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 10.10.2021 mennessä. Muista tallentaa myös hakemuksesi liitteet. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odottele viime hetkeen asti.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, voit olla yhteydessä osastopäällikkö Teemu Kortelaiseen p. 050 910 4423 teemu.kortelainen@fidelix.com tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen.

Fidelix Oy on johtava suomalainen rakennusautomaatiojärjestelmiä ja -palveluita tarjoava konserni. Vuonna 2002 perustettu Fidelix kehittää joustavia, tehokkaita ja käyttäjäystävällisiä rakennus­automaatio­ratkaisuja, jotka luovat miellyttävän sisäilmaston ja mahdollistavat energian älykkään käytön.

Nopeasti kasvavan Fidelix-konsernin liikevaihto (2020) on 50 milj. euroa ja henkilökunnan määrä noin 360 henkilöä. Fidelix -järjestelmät ja palvelukonseptit perustuvat avoimeen teknologiaan ja modulaariseen järjestelmään. Asiantuntemuksemme ja kustannustehokkaat ratkaisumme tekevät Fidelixistä ensisijaisen valinnan rakennusautomaation toteuttajille.

JAA

Onko sinusta ainesta fideläiseksi?