Rakennus­automaatio?!
Onko meidänkin taloyhtiössä muka sellaista?

Rakennus?automaatio?!
Onko meid?nkin taloyhti?ss? muka sellaista?

Kyllä vain. Jos kerrostalo on rakennettu tai saneerattu viimeisen 50 vuoden aikana, on erittäin todennäköistä että jossain päin rakennusta piileskelee rakennusautomaatiota. Rakennusautomaatiolla ohjataan mm. rakennuksen lämmitystä ja ilmanvaihtoa. Sillä on Suomen olosuhteissa erittäin suuri merkitys rakennuksen käyttökustannuksille. Ja se näkyy suoraan jokaisen vastikkeessa.

Huono sisäilma? Lämpötila seilaa? Rakennusautomaatio päivitykseen!

Toimiva, moderni rakennusautomaatio parantaa selvästi asumisviihtyvyyttä: hyvä sisäilma ja tasainen lämpötila on jokaisen havaitsema etu. Useimmiten asukkaat pääsevät myös nauttimaan uuden Fidelix-järjestelmän tuomista kustannussäästöistä.

Vanhentunut rakennusautomaatio voi tulla kalliiksi

Vanhentunut rakennusautomaatio on usein tehotonta ja vikaherkkää. Tämä merkitsee korkeampia käyttökustannuksia ja lisääntynyttä huolto- ja korjaustarvetta. Päivittämällä Fidelix-järjestelmään lisäätte toimintavarmuutta ja minimoitte ylläpitokustannukset.

Älä pelkää piilokustannuksia: Fidelix tuo valinnanvapautta!

Fidelix on avoimiin standardeihin perustuva, erittäin hyvin yhteensopiva järjestelmä. Järjestelmä on täysin yhteensopiva useimpien olemassa olevien rakennusautomaatiojärjestelmien kanssa, minkä ansiosta käyttöönotossa voidaan usein hyödyntää olemassa olevaa automaatiota. Hyvä yhteensopivuus takaa myös sen, että voit itse vapaasti kilpailuttaa huoltopalvelut. Tulevaisuudessa et myöskään ole sidottu yhteen laitetoimittajaan.

Nosta kiinteistön energialuokitus uudelle tasolle

Fidelix auttaa usein nostamaan kiinteistön energialuokituksen kokonaan uudelle tasolle. Näin kiinteistön arvo kohenee ja asukkaat pääsevät nauttimaan hyvän sisäilman lisäksi alhaisemmista energiakustannuksista. Fidelix Eco Smart -järjestelmän avulla saavutettava energiansäästöpotentiaali on jopa 20 %. Lisähyötyinä on vähentynyt huolto- ja säätötarve sekä järjestelmän helppo etähallinta.

Rakennusautomaation uusintako kallista ja hankalaa? Ei suinkaan!

Rakennusautomaation päivittäminen nykyaikaiseksi on huomattavasti helpompaa kuin useimmiten luullaan. Samoin kustannukset ovat saavutettaviin etuihin nähden kohtuullisia. Pyydä ammattilaisemme tekemään ilmainen kartoitus: näin saatte selvän kuvan saavutettavista hyödyistä ja tarvittavista investoinneista.

Paras hetki päivittää on nyt

Fidelix-rakennusautomaatio alkaa maksaa itseään välittömästi takaisin, ja asukkaat saavat nauttia kohonneesta asumisviihtyvyydestä heti ensi hetkestä lähtien. Muita remontteja tulossa? Päivittäkää rakennusautomaatio samalla. Esimerkiksi LVI-saneeraus on oivallinen hetki päivittää samalla kiinteistön rakennusautomaatio.

Toimi heti:
kutsu Fidelix-ammattilaiset tekemään ilmainen kartoitus!

Fidelix-asiantuntijat tekevät ilmaisen kartoituksen kiinteistönne rakennusautomaatiosta. Samalla saatte ehdotuksen tarvittavista toimenpiteistä sekä Fidelix-järjestelmän mahdollistamista eduista.