Rakennus­automaatio­järjestelmien
pohjoismainen edelläkävijä.

Olemme kehittäneet ja valmistaneet fiksuja rakennus­automaatio­­järjestelmiä ja -laitteita Suomessa jo vuodesta 2002. Vuosien saatossa olemme oppineet paljon talotekniikasta ja sen käyttäytymisestä Skandinavian haastavissa olosuhteissa. Koska ratkaisumme ovat modulaarisia ja skaalautuvia, sopivat ne mittakaavaltaan kaikenlaisiin kohteisiin, sekä uudisrakentamiseen että saneerauksiin.

Olemme Suomen suurin liike-ja teollisuuslaitosten, julkisten tilojen, sairaaloiden ja palveluasumisen sekä hallien automaatioratkaisuissa – ja samaan aikaan ketterä kumppani kaiken kokoisille yrityksille. Tuhansien onnistuneiden projektien kokemuksella pystymme vastaamaan asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin, niin suurissa kuin pienissä kohteissa.

Fidelixin luotettava ja toimintavarma rakennusautomaatiojärjestelmä takaa kaikenlaisille ja -kokoisille rakennuksille pitkän elinkaaren. Automaatiojärjestelmä ohjaa rakennusten lämmitystä, ilmanvaihtoa ja valaistusta tarpeen ja käyttötilanteen mukaan, ja tarkasti viritetty rakennusautomaatiojärjestelmä parantaa merkittävästi myös rakennusten energiatehokkuutta. Isoissa ja suosituissa julkisissa tiloissa rakennusten talotekniikan toiminta onkin huomaamatonta.