Fidelix Rekrytesti


Huom! Testin kysymyksiin ei ole välttämättä yhtä oikeaa vastausta – valitse silloin vaihtoehto, joka vastaa parhaiten omaa näkemystäsi.


Asennuskohde valmistuu ja hyväksytään. Käyttöönottotarkastuksessa tarkastaja kuitenkin mainitsee kytkentäkaapin kaapeloinnista: hänen mielestään kaapelien viennit tulisi tehdä säntillisemmin. Miten reagoit palautteeseen?


Joudut vetämään projektia, joka on muista johtuvista syistä myöhästymässä pahasti. Mitä teet?


Menet kohteeseen tarkistamaan ala-aseman toimintaa. Teknisessä tilassa huomaat sattumalta, että lämmönsiirtimestä valuu vettä. Kuinka reagoit?


Haluat mitata USB 3.0 -väylän jännitteen. Mihin asetuksiin kytket yleismittarin?

 


Olet suurella rakennustyömaalla asennustehtävissä. Kävelet tilanteeseen, jossa työmaan valvoja ja sähkötyönjohtaja huutavat toisilleen kurkku suorana. Mitä teet?


Olet ensimmäistä päivää töissä. Kollega pyytää, että käyt mittaamassa laitekaapin analogisesta mittausmoduulista negatiivisen resistanssin. Kuinka toimit?


Kuvan Fidelix Compact -moduulit on liitetty näpsäkkään asennuskiskoon. Millä nimellä kyseinen asennuskisko tunnetaan?


Tehtävänäsi on asentaa uudiskohteen jokaiseen huoneistoon etäluettavat Fidelix M-Bus-vesimittarit. Kohteessa on 72 huoneistoa. Sähkötyönjohtaja ehdottaa, että teet myös samalla huoneistojen välisen M-Bus-kaapeloinnin. Mitä vastaat?


Mikä seuraavista väittämistä kuvaa parhaiten suhdettasi tietotekniikkaan?


Työssä paras motivaattori on mielestäsi…