SANEERAUS

Saneeraa tulevaisuudenkestävästi.
Se on fiksua.

Fidelix on varma ja turvallinen valinta saneerauskohteisiin. Kun koko rakennus modernisoidaan, on fiksua päivittää myös rakennusautomaatio vastaamaan tämän päivän – ja tulevaisuuden – vaatimuksia.

Järjestelmämme on laajasti yhteensopiva yleisimpien taloteknisten järjestelmien kanssa, ja käytettävyyden ohella olemme panostaneet erityisesti tulevaisuuden­kestävyyteen.
Elinkaariajattelun mukaisesti haluamme varmistaa, että asiakkaillamme on aina käytössään tarkoituksenmukaisimmat rakennusautomaatiojärjestelmät ja -ratkaisut. Olemme mukanasi parantamassa kiinteistön suorituskykyä ja kehittämässä yhdessä tulevaisuudenkestäviä ratkaisuja.

Järjestelmämme laajan yhteensopivuuden ja pitkän kokemuksemme ansiosta olemme valmiita osallistumaan haastavimpiinkin saneerausprojekteihin.

Avoimiin standardeihin perustuva modulaarinen järjestelmämme on helposti päivitettävissä ja skaalattavissa muuttuvien tarpeiden mukaan. Asiakkaanamme et siis ole sidoksissa tiettyyn laitevalmistajaan tai protokollaan, vaan voit vapaasti valita kohteeseen toimivimmat ratkaisut myös tulevaisuudessa. 
Toteutamme niin pienet kuin suuret saneerausprojektit tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, avoimesti kommunikoiden ja asiakkaan tarpeita tarkasti kuunnellen.

Meille asiakastyytyväisyys on – teknisen toteutuksen ohella – oleellinen onnistumisen mittari. Räätälöimme asiakkaidemme kanssa yhteisen toimintamallin, jossa huomioidaan saneerausprojektin erityispiirteet asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Onko mielessäsi kohde, jonka rakennusautomaatio kaipaa tulevaisuusloikkaa?

Ota yhteyttä rakennusautomaatiosaneerauksen asiantuntijaamme:

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Jyrki Kankaanpää

Fidelix Rakennusautomaatio

Kiinteistöautomaation täysremontti joustavasti toimiston arkea häiritsemättä

Kiinteistön automaatiojärjestelmän uusiminen toimiston arjen pyöriessä edellyttää hyvää pelisilmää.

NCC PÄÄKONTTORI