Vanliga frågor om Fidelix

Vad gör Fidelix?


Fastighetsautomation är kärnan i vår verksamhet. År 2002 började vi utveckla det bästa tänkbara systemet för fastighetsautomation och på den vägen är vi fortfarande. Utöver entreprenader med järn och fastighetsautomation består vår verksamhet till stor del av tjänster, lösningar och programvara.

Varför är Fidelix fastighetsautomation så smart?


Det smarta med Fidelix beror på många olika faktorer. Det är smart att utveckla fastighetsautomation för Nordens stränga väderförhållanden just här i Finland. Det är smart att minska slöseriet med resurser och optimera deras användning i underhållet av byggnader.

Vi tycker också att det är smart om systemet man investerat i enkelt kan uppdateras under hela byggnadens livscykel och att den vore så kompatibel som möjligt med utrustning från andra tillverkare. Likaså känns det smart att utforma information på ett för alla begripligt sätt.

Dessutom är det smart att vara medveten om att i morgon borde man kunna vara ännu smartare än i dag..

Hur kan jag få jobb hos Fidelix?


En mycket bra fråga! Vi söker ständigt efter smarta typer till vårt gäng. Du kan testa din lämplighet i vårt lekfulla rekryteringstest, eller hoppa direkt in och kika på våra lediga tjänster!

Varifrån kommer namnet ”Fidelix”?


Den här frågan får vi dagligen. Namnets ursprung kommer från det latinska ordet fidelis, som betyder pålitlig.

Hittade du inte svaret på din fråga?

Kontakta oss för ett svar!