Fidelix Oy on 1.6.2018 hankkinut omistukseensa turkulaisen rakennusautomaatiopalveluita tarjoavan Turun Automaatiokeskus Oy:n koko osakekannan. Turun Automaatiokeskuksella on Turussa 7 työntekijää ja vuoden 2017 liikevaihto oli 1,1 M€.

Turun Automaatiokeskus Oy ja Fidelix Oy yhdistävät toimintansa Turussa. Molempien yritysten työntekijät sekä johto jatkavat nykyisissä työtehtävissään.

Fidelix Oy:n liiketoimintajohtaja Ilkka Vähämöttönen kuvaa yritysjärjestelyä luontevana askeleena molempien yritysten kehityksen kannalta Turun seudun markkina-alueella.

”Olemme iloisia, että saamme vahvistettua asemaamme Turun alueella. Nuorekas paikallisorganisaatiomme saa nyt annoksen kokemusta ja yritteliäisyyttä TAK Oy:n henkilöstön myötä. Turun Automaatiokeskus Oy on luotettava ja dynaaminen toimija Turun seudulla, jossa liiketoimintamme kehittäminen on päätavoitteitamme lähivuosina. Yhteinen tulevaisuutemme näyttää hyvältä ja olemme innoissamme Turun mahdollisuuksista”, Ilkka Vähämöttönen kertoo.

Turun Automaatiokeskuksen toimitusjohtajan Tuomas Ansarannan mukaan yrityskaupan myötä Turun Automaatiokeskus pystyy tarjoamaan asiakkailleen uusinta kotimaista teknologiaa ja entistäkin parempaa palvelua.

”Yhteisten keskustelujemme perusteella oli helppoa todeta tämä oikeaksi ratkaisuksi molemmille osapuolille. Saamme nyt vahvistusta resurssien ja tekniikan puolesta ja pystymme tarjoamaan isompiakin kokonaisuuksia sekä palveluja läpi koko kiinteistöjen elinkaaren”, kertoo Tuomas Ansaranta.

Lisätietoja:

Fidelix Oy, liiketoimintajohtaja, Ilkka Vähämöttönen, 040 7456 777

Turun Automaatiokeskus Oy, toimitusjohtaja Tuomas Ansaranta, 0400 740 49

Fidelix Oy

Fidelix Oy on suomalainen yritys, joka on keskittynyt rakennusautomaatiojärjestelmien kehittämiseen ja myyntiin sekä huolto- ja energiansäästöpalveluihin. Yrityksellä on omat tuotekehitys- ja tuotantoyksiköt Vantaalla. Fidelix-konserniin kuuluu tällä hetkellä 195 työntekijää 12:lla eri paikkakunnalla. Liikevaihto oli syyskuussa päättyneellä tilikaudella 26 m€.

Turun Automaatiokeskus Oy

Turun Automaatiokeskus Oy on turkulainen rakennusautomaatiourakointia ja huoltopalveluja sekä laitemyyntiä tarjoava yritys. Yrityksellä on Turussa 7 työntekijää ja edellisen tilikauden liikevaihto oli 1,1 m€. Turun Automaatiokeskus on toiminut Turun alueella vuodesta 2013 lähtien.