Usein kysyttyä Fidelixistä

Mitä Fidelix tekee?


Rakennusautomaatio on bisneksemme kova ydin. Aloitimme vuonna 2002 kehittämään parasta mahdollista rakennusautomaatiojärjestelmää ja sillä tiellä olemme edelleen. Raudan ja rakennusautomaatiourakoinnin lisäksi iso osa liiketoimintaamme ovat palvelut, ratkaisut ja ohjelmistot.

Miksi Fidelix-rakennusautomaatio on tavanomaista fiksumpaa?


Miksi Fidelix-rakennusautomaatio on tavanomaista fiksumpaa?
Fidelixin fiksuus syntyy monista eri tekijöistä. On fiksua kehittää Pohjolan ankariin sääolosuhteisiin sopivaa rakennusautomaatiota juuri täällä Suomessa. On fiksua vähentää resurssien tuhlausta ja optimoida niiden käyttö rakennusten ylläpidossa.

Fiksua on mielestämme myös se, että kerran hankittu järjestelmä olisi helposti päivitettävissä koko rakennuksen elinkaaren ajan, ja että se olisi mahdollisimman yhteensopiva eri valmistajien laitteiden kanssa. Samoin tiedon pureskelu kaikkien ymmärrettävään muotoon tuntuu fiksulta.

Samoin on fiksua tiedostaa, että huomenna pitäisi pystyä olemaan vielä fiksumpi kuin tänään.

Kuinka Fidelixille pääsee töihin?


Erittäin hyvä kysymys! Haemme jatkuvasti fiksuja tyyppejä joukkoomme. Voit testata soveltuvuuttasi tulevan automaatiogurun potentiaalia mittaavalla rekrytestillä, tai loikkaa suoraan katsomaan avoimet työpaikkamme!

Mistä nimi “Fidelix” tulee?


Tätä kysytään meiltä päivittäin. Nimen alkuperä latinan sanasta fidelis, joka tarkoittaa luotettavaa.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Ota yhteyttä niin saat vastauksen!