Vedenmittaus

Ota kiinteistön vedenkulutus kontrolliin

Reilua ja reaaliaikaista
vedenmittausta

Huoneistokohtainen vedenmittaus on helposti liitettävissä Fidelix-kiinteistöautomaatiojärjestelmään. Se on reilu ja oikeudenmukainen tapa kiinteistön vedenkulutuksen seurantaan ja kustannusten jakoon.

Seuraa kulutusta reaaliaikaisesti

Kulutustiedot on nähtävissä havainnollisesti sekä huoneistokohtaisilta kosketusnäytöiltä että etänä verkkoselaimen kautta. Havainnollinen, reaaliaikainen kulutustieto kannustaa asukkaita ympäristötietoisempaan vedenkulutukseen.

Paikallista vuodot ja ongelmat välittömästi

Reaaliaikaisen seurannan ansiosta poikkeavaan kulutukseen voidaan reagoida nopeasti. Tiedoista voidaan myös tehdä vertailua eri huoneistojen tai kohteiden kesken, jolloin myös piilevät viat on helppo paikallistaa.

Jaa kulut oikeudenmukaisesti käytön mukaan

Kun huoneistokohtainen toteutunut kulutustieto on isännöitsijän saatavilla, voidaan unohtaa arviolaskut ja laskuttaa aina toteutuneesta vedenkäytöstä.

Väyläpohjaiset mittarit

Järjestelmien vedenmittaus perustuu langattomiin ja langallisiin M-Bus-väylämittareihin. Jokaisessa huoneistossa on erikseen mittarit sekä kylmälle että lämpimälle vedelle. Mittareissa on varmistuksena myös paikallinen mekaaninen näyttö.

Huoneistokohtainen käyttöliittymä

Huoneistokohtaisilta kosketusnäytöiltä asukas voi seurata reaaliaikaisesti vedenkulutusta ja toteutuneita kustannuksia.

Helppo etäseuranta

Valitut sidosryhmät saavat tiedot kaikista mittareista helppokäyttöiseen, tavallisella nettiselaimella toimivaan käyttöliittymään.

Avoin standardi tuo yhteensopivuutta

Fidelix-järjestelmä toimii avointen standardien mukaisesti. Näin liittäminen olemassa oleviin talotietojärjestelmiin (esim. Tampuuri) onnistuu helposti.

 

Ota yhteys palvelumyyntiin

[email protected]

Voit myös varata suoraan ajan tapaamiseen!