Olemme menestyvä kotimainen rakennusautomaatiojärjestelmien toimittaja, jolla on vahva alueellinen palveluverkosto.

Fidelix Oy perustettiin vuonna 2002 kehittämään ja urakoimaan älykkäitä ja luotettavia rakennusautomaatio- sekä turvajärjestelmiä. Vuosien varrella olemme kasvaneet edistyksellisten innovaatioidemme ansiosta yhdeksi alan suurimmista toimijoista Suomessa.

Fidelix Oy:n pääkonttori sekä tuotekehitys- ja tuotantoyksiköt sijaitsevat Vantaalla. Suomessa meillä on 11 aluekonttoria ja n. 40 jälleenmyyjää. Ruotsissa Fidelixillä on tytäryhtiö.

Ruotsin lisäksi Fidelix vie tuotteitaan mm. Norjaan, Intiaan, Isoon-Britanniaan, Baltiaan, Koreaan, Kiinaan, Lähi-itään sekä Venäjälle.

Fidelix työllistää tällä hetkellä päämarkkina-alueellaan noin 300 henkilöä. Liikevaihto vuonna 2019 on 40 m€.

Autamme tekemään rakennuksista parempia.

Fidelixin asiakkaita ovat muun muassa kunnat, kaupungit, rakennusliikkeet, kiinteistöjen omistajat, isännöitsijät, talotekniikkaurakoitsijat, sähkösuunnittelijat, jälleenmyyjät – ja tietysti me kaikki loppukäyttäjät, jotka kotona ja työpaikalla hyödymme hyvästä ilmanlaadusta, optimaalisista lämpöolosuhteista ja juuri sopivasta valaistuksesta.

Fidelix

Fidelix Oy

  • on luotettava ja kustannustehokas kumppani kiinteistönomistajille
  • tarjoaa edullisia ja korkealaatuisia ratkaisuja rakennuttajille
  • takaa parhaita teknisiä ominaisuuksia talotekniikan suunnittelijoille
  • antaa koulutusta ja tukea jälleenmyyjille
  • luo miellyttäviä asumis- ja työolosuhteita loppukäyttäjille
  • tarjoaa nopeaa palvelua huoltoyhtiöille.

Tuotekehitys

Suomessa suunniteltu, maailmalla arvostettu

Fidelixin luotettava ja kustannustehokas järjestelmäratkaisu on osoitus suomalaisen tuotekehityksen ja projektiosaamisen edistyksellisyydestä. Asiantuntijuutemme ja suomalainen osaamisemme on joustavaa ja ammattitaitoista.

Tuotekehitys

Tuotekehityksemme toimii Vantaalla, mikä takaa räätälöidyt ja asiakaslähtöiset ratkaisut – tarvittaessa hyvinkin nopealla aikataululla. Analysoimme aktiivisesti markkinaa ja kehitämme ratkaisuja vastaamaan ajankohtaisia tarpeita. Meillä on vahva osaaminen talotekniikan automaatioteknologiasta.

Tuotekehitys

Osaamistamme arvostetaan myös kansainvälisesti. Viemme tuotteitamme kymmeniin maihin, ja tavoitteenamme on lähitulevaisuudessa saavuttaa Pohjoismaiden markkinajohtajuus.

Tuotanto

Made in Finland

Suomalainen osaaminen on vahvasti läsnä käsityönä valmistetuissa järjestelmissämme. Vantaalla toimiva tuotantomme takaa tuotteiden korkean laadun sekä mahdollistaa räätälöityjen tuotteiden nopean valmistamisen.

Tuotanto

Kotimainen tuotantomme mahdollistaa myös suunnitteluyksikön ja tuotannon tiiviin yhteistyön. Tämä tuo merkittävää etua tuotekehitykseen.

Tuotanto

Käsityö ei suinkaan merkitse näpertelyä. Tuotantomme taitavissa käsissä huikea määrä komponentteja on löytänyt paikkansa Fidelix-tuotteissa: olemme tähän mennessä käyttäneet 40 000 piirikorttia, 40 000 mikroprosessoria, 120 000 relettä, 200 000 mikropiiriä ja 600 000 io-pistettä. Ja olemme jatkuvassa kasvussa!

Urakointi

Rakennusautomaatiourakointia tuhansien projektien kokemuksella

Fidelixillä on pitkä historia rakennusautomaatiourakoinnista. Pelkästään Suomessa olemme toteuttaneet yli 10 000 projektia. Järjestelmiämme on muun muassa asuin- ja toimistorakennuksissa, sairaaloissa, kouluissa, hotelleissa, varastoissa, hoivakodeissa, pysäköintilaitoksissa ja ostoskeskuksissa. Pystymme vastaamaan kaiken kokoisiin tarpeisiin, sekä uudis- että saneerauskohteissa.

Urakointi

Meille on tärkeää pitkäikäisen asiakasarvon luominen: haluamme asiakaslähtöisillä ratkaisuillamme osaltamme mahdollistaa asiakkaidemme kannattavan ja tehokkaan liiketoiminnan. Projektiosaaminen on erityinen vahvuutemme. Olemme asiakkaan lähellä koko projektin ajan ja kannamme vastuumme asiakastyytyväisyydestä koko kiinteistön elinkaaren ajan.

Huolto

Asiantuntevaa ylläpitoa rakennusautomaatio-ja turvajärjestelmille

Kiinteistön toimivuuden kannalta on tärkeää huolehtia järjestelmien toimintakunnosta koko rakennuksen elinkaaren ajan. Asiantunteva ylläpito ehkäisee ongelmia ja minimoi käyttökatkokset.

Huolto

Olemme kehittäneet ja valmistaneet rakennusautomaatiojärjestelmiä jo vuodesta 2002, minkä ansiosta tunnemme järjestelmät ja talotekniikan kuin omat taskumme.

Huolto

Hoidamme rautaisella ammattitaidolla sekä alakeskus-, valvomo- ja kenttälaitehuollon että päivystyspalvelut. Fidelix-huolto ei koskaan jätä asiakasta pulaan!

Kiinnostaako fiksu rakennusautomaatio?
Ota yhteyttä paikalliseen Fidelix-aluekonttoriin.

Palvelemme 11 aluekonttorin voimin eri puolilla Suomea.

P??konttori

Kap-Tek Oy, Fidelix Joensuu

Fidelix Jyväskylä

Fidelix Kokkola

Fidelix Kuopio

Fidelix Mikkeli

Fidelix Oulu

Fidelix Savonlinna

Fidelix Seinäjoki

Fidelix Tampere

Fidelix Turku

Fidelix Vaasa

Uskomme avoimuuteen ja kestäviin ratkaisuihin.

Kokonaisvaltaiset ja tarkoituksenmukaiset ratkaisumme takaavat talotekniikan tehokkaan ylläpidon ja seurannan. Asiantuntijamme tarjoavat joustavat tukipalvelut ja nopean huollon. Tuotteidemme ylivoimaisuus perustuu avoimuuteen ja skaalautuvuuteen.

Luomme tulevaisuuden työpaikkoja luomalla kestäviä ratkaisuja. Tavoitteena on kannattava kasvu, johon pyrimme toteuttamalla strategisia teemojamme: kilpailukykyisyys, innovatiivisuus, asiantuntijuus ja tehokkuus.

Mielestämme tärkeintä on pitkäikäisen asiakasarvon luominen: haluamme tarjota kokonaisvaltaisia, asiakaslähtöisiä ratkaisuja, kiinteistön elinkaaren alusta loppuun.

Tämä auttaa omalta osaltaan asiakkaitamme harjoittamaan kannattavaa ja tehokasta liiketoimintaa.

Tähtäämme parempaan tulevaisuuteen. Kaikille.

Haluamme olla edelläkävijä ja kannustaa innovatiivisuuteen. Yrittäjähenkisyys ja tehokkuus näkyvät toiminnassamme. Meitä kiinnostavat erityisesti uudet liiketoiminta-alueet, uudet tuotteet, tukipalvelut, lisäarvolliset uudet palvelut ja myyntikanavien tehostaminen.
Energiansäästöpalveluilla haluamme olla kestävän kehityksen puolesta puhuja. Luomme tulevaisuuden työpaikkoja luomalla kestävämpää tulevaisuutta.

Hoidamme työt alusta loppuun, emme jätä pulaan. Olemme vierelläsi koko kiinteistösi elinkaaren ajan. Asiantuntijuus ja suomalainen osaaminen on joustavaa ja ammattitaitoista. Meidät voi haastaa, tähtäämme aina asiakkaan kannalta parhaaseen mahdolliseen hinta-laatusuhteeseen.